Wahai Sobat Ambyar, Apakah Kisah Cintamu Se-ambyar Difabel?

Wes semestine ati iki nelongsoWong sing tak tresnani mblenjani janjiOpo ora eling naliko semonoKebak kembang wangi jeroning dodokeKepiye meneh iki